Технічна нарада щодо стану виконання проєктних робіт з влаштування підпірної споруди на р.Уж
18.02.2021 Без коментарів Новини admin 527 переглядів

17 лютого в режимі он-лайн відбулася чергова робоча технічна нарада експертів щодо обговорення першого етапу розробки технічко-економічного обґрунтування (ТЕО) «Будівництва регулюючої споруди на р.Уж в м.Ужгород (район Боздоського парку) Закарпатської області».

У робочій нараді взяли участь технічні експерти БУВР Тиси, представники підрядної організації ПрАТ «Український головний проектно-розвідувальний та науково-дослідний інститут з меліоративного і водогосподарського будівництва».

Під час наради експерти розглянули запропоновані проєктною організацією варіанти запланованих гідротехнічних споруд в зоні проєктування споруди, можливі їх параметри, узгоджено кінцеві варіанти для подальшого фізичного моделювання, їх роботи як в меженний період, так і при проходженні високих паводків, обговорили попередні результати математичного моделювання проходження паводків різної забезпеченості, стан розробки детального плану території,  а також визначились з  планом подальших заходів з проєктування.

Також експерти домовились про проведення круглого столу у березні цього року з метою представлення попередніх результатів проєктування для зацікавлених організацій, місцевих органів влади, громадськості. Такі зустрічі є важливим елементом координування обміну та узгодження даних з різних джерел в рамках розробки проєктних матеріалів, що особливо важливо у технічних проєктах.

Поділитись:

Прокоментуйте

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *