Що відбувається з річкою? – дізнавалися учні Ужгородської ЗОШ №3
05.03.2020 Без коментарів Новини admin 910 переглядів

Кожна річка пов’язана з історією людства, оскільки є джерелом не тільки води, але і їжі. Ріки – це також і транспортні шляхи. Але щороку вода у наших річках змінюється, стає все більш забрудненою пластиком, її ресурси і рекреаційна здатність виснажується. Часто вмирання річки відбувається на наших очах. Тому дуже важливо вчити молоде покоління берегти річку, розуміти її важливі функції для нашого існування.

Вчора, 4 березня, експерти  Громадської організації «Екосфера» завітали в ужгородську ЗОШ №3, де провели заняття “Чому річкові екосистеми важливі.” Говорили про повені, інші екосистеми, і як вони впливають одна на одну. Заняття проходило англійською мовою.

Висловлюємо подяку директору ЗОШ №3 та вчительці англійської мови Ользі Янович за співпрацю. Захід відбувся в рамках проекту “Спільні заходи з попередження катастроф у транскордонному басейні р. Уж (FloodUZH)”, який ГО Екосфера впроваджує у партнерстві з БУВР Тиса, Ужгородською міською радою і Ужгородським міжрайонним управлінням водного господарства.

Поділитись:

Прокоментуйте

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *