Програма HUSKROUA ENI CBC 2014-2020 стартувала навчальні семінари для бенефіціарів
13.11.2019 Без коментарів Новини admin 1 перегляд

12 листопада 2019 року Програма транскордонного співробітництва ЄІС Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020 розпочала проведення серії навчальних семінарів для головних бенефіціарів та бенефіціарів проєктів, які були нагороджені грантами у першому та другому конкурсах програми.  БУВР Тиси, як головний бенефіціар двох проєктів, взяло участь у першому семінарі, який відбувся у м.Ніредьгаза, Угорщина.

Експерти Спільного Технічного Секретаріату і Технічної підтримки в імплементації та управлінні транскордонних програм (TESIM) під час семінару ознайомили головних бенефіціарів з вимогами і правилами впровадження проєктів, звернувши особливу увагу на відмінності цієї програми з попередньою, організацію роботи проєкту. здійснення внутрішнього та зовнішнього моніторингу, особливості проведення закупівель відповідно до національного законодавства країн, електронне звітування в інформаційній системі  та управліннями ризиками проєктів.

Враховуючи важливість комунікаційної складової під час впровадження проєктів, під час семінару було представлено розроблений посібник з комунікацій та наочності в допомогу бенефіціарам проєктів. Учасники з чотирьох країн мали можливість отримати професійні відповіді на багаточисленні запитання від експертів СТС та TESIM в дружній і робочій атмосфері.

Поділитись:

Прокоментуйте

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *